Ryby i owoce morza
Zanurz się w smaku śródziemnomorskiej kuchni odkrywając wyrafinowane przetwory rybne i owoce morza. Starannie wyselekcjonowane produkty, wytwarzane według tradycyjnych receptur przenoszą na talerze bogactwo świeżości i smaków. Każdy słoik i puszka kryje w sobie historię regionów, gdzie rybołówstwo od wieków jest sercem lokalnej kultury i tradycji.
Włoskie przetwory rybne to połączenie doskonałej jakości składników z kunsztem rzemieślniczym, który wydobywa z ryb i owoców morza to, co najlepsze. Delikatnie wędzone, marynowane lub konserwowane w oliwie, zachowują pełnię smaku i wartości odżywczych, będąc doskonałym dodatkiem do każdej wykwintnej kolacji lub prostego, ale wyrazistego posiłku.
Włoski tuńczyk, anchois, łosoś czy makrela to kwintesencja śródziemnomorskiej kuchni, która zachwyca naturalnością i bogactwem smaków. Idealne na antipasti, do sałatek czy past, doskonale komponują się z innymi tradycyjnymi produktami tworząc niezapomniane kulinarne doznania.